Specialitate italiana branza Pecorino Sardo DOP greutate aprox. 2,8 kg
418,47 lei TVA inclus
Branza maturata 60 de zile din lapte pasteurizat de oaie, branza traditionala din Sardinia, produs DOP.
Ideala de servit ca atare sau la prepararea de paste, risotto, de preferat in combinatie cu bacon sau speck.
Este maturata in forme cilindrice, cu o crusta neteda si subtire de culoare maro.
Branza are o culoare alb-galbuie, de consistenta dura, usor granulata, cu un gust placut lejer picant.
Particularitatea sa este tocmai intensitatea gustului, exaltat in mod deosebit daca este preparata la gratar sau la cuptor.
Se recomanda a fi servita cu paine Carrasau si vin Vermentino de Gallura sau clasicul Cannonau.
| Greutate | 2,800 kg |
|---|
INGREDIENTE: lapte de oaie pasteurizat, sare, cheag.
INFO: Exista 2 calitati de branza Pecorino Sardo: Pecorino Sardo Dolce si Pecorino Sardo Maturato, in functie de durata de maturare. Prima este maturata timp de 1-2 luni, in timp ce Pecorino Sardo Maturo este maturata timp de minim 60 de zile. Ambele sunt produse DOP.
ALERGENI: lactoza. Crusta neconsumabila-tratata cu conservanti si coloranti. Nu contine OGM.
CANTITATE: aprox. 2,8 kg.
