Sos de rosii pasate - Mutti Passata Pomodoro 700g
Sos de rosii pasate - Mutti Passata Pomodoro 700g Prețul inițial a fost: 13,00 lei.Prețul curent este: 11,10 lei. TVA inclus
Înapoi la produse
Ponti Peperlizia ceapa de primavara in otet balsamic 350g
Ponti Peperlizia ceapa de primavara in otet balsamic 350g Prețul inițial a fost: 18,00 lei.Prețul curent este: 15,00 lei. TVA inclus

Paste Italiene integrale Bio Farfalle Rummo 500g

12,00 lei TVA inclus

Paste Italiene integrale Bio Farfalle Rummo este un format de paste fainoase scurte, in forma de fundite sau ”fluture”, din gama Rummo.

Greutate 0,500 kg
DISCLAIMER:
Informatiile de pe site sunt permanent actualizate.
Exista posibilitatea insa, sa mai apara erori in descrierea produselor, a caror oferta se poate schimba direct la producator. Imaginea produselor are caracter informativ, pot aparea diferente fata de cea mai noua varianta a produselor. E posibil ca specificatiile, ori pretul produselor sa fie modificate de catre parteneri sau producatori, fara preaviz.
Toate promotiile periodice prezentata pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Multumim pentru intelegere!
SKU: 3875 Categorie: Etichete: ,
Descriere

Paste Italiene integrale Bio Farfalle Rummo sunt paste fara ou, preparate cu semola de grau integrala, calitate Bio.
Taierea in matrite de bronz le confera o suprafata ruvida, aspra, cu o mare aderenta a sosului.
Au un gust deosebit, autentic, rustic, fiind paste integrale. Continut mare de fibre: 6,2g si de proteine: 13,5g.
Contin sodiu prezent in materiile prime naturale, de doar 0,01g.

Farfalle integrale Bio sunt preferate cu Sos Pesto de busuioc. Fiind fara ou, pot fi consumate si in caz de alergie la oua. Sau in perioadele de post ale anului.
Timp de coacere: 12 minute.

INGREDIENTE: semola de grau dur integrala, calitate Bio.
ORIGINE GRAU: 100% ITALIA.
ALERGENI: gluten.
CANTITATE: 500g.
EAN: 8008343700856
INFO BRAND: Rummo este un brand italian, producator de paste fainoase din zona Benevento, cu o istorie de aproape 2 secole. A fost creat in 1846, de catre Antonio Rummo, la Benevento, prin construirea unei mori de grau. Unii o considera cea mai buna calitate de paste italiene. Pastele Rummo sunt caracterizate de o calitate extraordinara, datorita prelucrarii lente si a calitatii graului dur de provenienta Italia. Taierea in matrite de bronz este imperios necesara pentru a obtine paste de inalta calitate nutritionala.

Rummo, o calitate de paste ce a obtinut deja numeroase premii nationale si internationale, ce vin sa confirme atributele sale nutritionale.
Consumatorii italieni apreciaza foarte mult la pasta Rummo faptul ca nu se rascoace, isi pastreaza foarte bine forma la fierbere. O chestiune de aspect estetic al preparatului, dar si de exaltare a gustului.
,,Pasta inseamna simplitate. Simplitatea cere perfectiune. Simplitatea inseamna eleganta’’ – RUMMO