Cafea italiana Macinata Segafredo Intermezzo
Cafea italiana Macinata Segafredo Intermezzo 4 buc x 250g Prețul inițial a fost: 90,00 lei.Prețul curent este: 75,00 lei. TVA inclus
Înapoi la produse

Paste italiene cu ou Penne Rigate La Campofilone 250g

38,85 lei TVA inclus

Paste italiene cu ou Penne Rigate La Campofilone sunt paste scurte din linea pastelor cu oua. Sunt obtinute cu materii prime de productie proprie, de calitate superioara.
Forma lor este una originala, de penne usor incovoiate. Se recomanda prepararea lor cu un sos picant de rosii.
O pasta lejera, usor de digerat, cu un optim aport nutritional si un indice glicemic scazut.
Combinatia cu parmezan va exalta gustul si savoarea acestor paste.
Sunt indicate si consumatorilor care tin regim alimentar fara sare, intrucat contine doar sodiu prezent in mod natural in materii prime.
Particularitatea lor este ca au un timp de coacere destul de scurt: 6-7 minute.
Largimea lor este 1 cm.

Paste italiene cu ou Penne La Campofilone pentru o reteta speciala recomandata chiar de producator: ”Penne alla Puttanesca”.

DISCLAIMER:
Informatiile de pe site sunt permanent actualizate.
Exista posibilitatea insa, sa mai apara erori in descrierea produselor, a caror oferta se poate schimba direct la producator. Imaginea produselor are caracter informativ, pot aparea diferente fata de cea mai noua varianta a produselor. E posibil ca specificatiile, ori pretul produselor sa fie modificate de catre parteneri sau producatori, fara preaviz.
Toate promotiile periodice prezentata pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Multumim pentru intelegere!
Descriere

INGREDIENTE: semola de grau dur, oua proaspete 33,4%.
ALERGENI: oua, gluten. Poate sa contina urme de soia.
Contine doar sodiu prezent in materiile prime naturale.
EAN: 8014311864260

INFO BRAND: Paste artizanale produse pe filiera inchisa, in sensul de filiera de proprietate Campofilone. Toate materiile prime necesare sunt produse la ferma Campofilone, in regiunea Marche.
Aceasta societate agricola poseda certificate internationale de Filiera Agroalimentara cu trasabilitate (ISO 22005:2008) si Siguranta alimentara ( ISO 22000:2005).
Sunt produse la temperatura controlata, nu mai mult de 25° si prin uscare foarte lenta de 24-36 de ore, tocmai pentru a pastra proprietatile organoleptice si nutritionale ale ingredientelor.