Paste italiene cu ou Fettuccine cu hribi La Campofilone 250g

38,85 lei TVA inclus

Paste italiene cu ou Fettuccine cu hribi La Campofilone  sunt paste lungi din linea Elite obtinute cu materii prime de productie proprie, de calitate superioara.
Sunt imbogatite cu hribi in compozitie, fiind astfel preparatul complet ideal pentru o masa nutrienta.

Greutate 0,250 kg
DISCLAIMER:
Informatiile de pe site sunt permanent actualizate.
Exista posibilitatea insa, sa mai apara erori in descrierea produselor, a caror oferta se poate schimba direct la producator. Imaginea produselor are caracter informativ, pot aparea diferente fata de cea mai noua varianta a produselor. E posibil ca specificatiile, ori pretul produselor sa fie modificate de catre parteneri sau producatori, fara preaviz.
Toate promotiile periodice prezentata pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Multumim pentru intelegere!
Descriere

Paste italiene cu ou Fettuccine cu hribi La Campofilone – O pasta lejera, usor de digerat, cu un optim aport nutritional si un indice glicemic scazut.
Combinatia cu parmezan va exalta gustul si savoarea acestor paste.
Sunt indicate si consumatorilor care tin regim alimentar fara sare, intrucat contine doar sodiu prezent in mod natural in materii prime.
Particularitatea lor este ca au un timp de coacere foarte scurt: 1-2 minute.

Fettuccine cu hribi sunt ideale pentru o reteta speciala recomandata chiar de producator: ”Fettuccine cu hribi si trufe negre”.

Ingrediente: semola de grau dur, oua proaspete 33,4%, hribi uscati 1,3%.
Alergeni: Poate sa contina urme de soia.
Contine doar sodiu prezent in materiile prime naturale.

Paste artizanale din linea Elite, produse pe filiera inchisa, in sensul de filiera de proprietate Campofilone. Toate materiile prime necesare sunt produse la ferma Campofilone, in regiunea Marche.
Aceasta societate agricola poseda certificate internationale de Filiera Agroalimentara cu trasabilitate (ISO 22005:2008) si Siguranta alimentara ( ISO 22000:2005).
Sunt produse la temperatura controlata, nu mai mult de 25° si prin uscare foarte lenta de 24-36 de ore, tocmai pentru a pastra proprietatile organoleptice si nutritionale ale ingredientelor.