„Sacla ardei umpluti cu ton in ulei 280g” a fost adăugat în coș. Vezi coșul

Prajituri italiene asortate Minivoglie Matilde Vicenzi 300g
20,13 lei TVA inclus

Indulcitor italian fara aspartam 0 calorii myDietor - cutie 210 plicuri
73,81 lei TVA inclus
Passata vellutata de Rosii italiene San Marzano dell’Agro Sarnese-Nocerino Agrigenus DOP 400g
18,00 lei Prețul inițial a fost: 18,00 lei.15,26 leiPrețul curent este: 15,26 lei. TVA inclus
Passata vellutata de Rosii italiene San Marzano dell’Agro Sarnese-Nocerino DOP Agrigenus are un aspect corpos și dens şi are deja adaugată sare.
Greutate | 0,400 kg |
---|
SKU:
1864
Categorii: Alimente, Pasta tomate, Conserve de rosii, Produse alimentare
Etichete: Passata vellutata de Rosii italiene San Marzano, rosii agrigenus
Descriere
Doar vărsați-o într-o tigaie, pentru a pregăti un sos gustos, care va acompania pastele preferate sau orice altă reţetă.
Cu Passata vellutata de Rosii italiene San Marzano dell’Agro Sarnese-Nocerino DOP Agrigenus pregăteşti o masă super gustoasă!
Și este atât de specială roşia San Marzano, incat a fost recunoscută marca DOP, denumire de origine protejată, fiind un produs apreciat de foarte mulți bucătari italieni.
Terenul fertil de pe lângă Vezuviu este aria de cultivare a acestei roşii minunate.
Aceasta roşie este cultivată precum viţa de vie, se recoltează doar la maturitate deplină, de 3-4 ori pe an, din august, pana la sfârşitul lui septembrie.
Fără conservanţi, fără zahăr, fără aditivi de gust! Agrigenus, adică 100% natural!
INGREDIENTE: rosii San Marzano, suc de rosii San Marzano, sare.
CANTITATE: 400 g.
INFO: Roșia din San Marzano se recoltează din august, până în septembrie, numai dacă este coaptă și numai când apune soarele. Imediat ce este recoltata, trebuie clătita și introdusa în borcane, apoi fiarta timp de 13 minute. Nimic altceva: nu conţine aditivi, nu conţine conservanți, nu conţine gluten. În farfurie își dezvăluie toată personalitatea: sosul obținut cu aceste roșii rămâne literalmente atașat de paste. Până acum cateva decenii, teritoriul extrem de fertil din jurul orasului Napoli, dar și al localitatilor invecinate din zona Sarnese-Nocerino era cultivat aproape exclusiv cu rosii San Marzano: o roșie delicată, cu o piele subțire, care își păstrează aroma o perioadă îndelungată, chiar și prin conservare. În urma une boli grave care a distrus culturile, multe câmpuri au fost transformate în floricultură și construcția de sere s-a înmulțit. Atunci când practica de a produce „rosii decojite” cu hibrizi mai rezistenți la prelucrarea mecanică s-a răspândit, de roșiile San Marzano, a rămas doar numele. Agrigenus este unul dintre putinii producatori care a reluat productia acestei rosii, multumita cercetatorilor dn domeniu. Ei au reusit sa recupereze adevarata rosie San Marzano prin identificarea, în cadrul serelor locale, a ecotipurilor apropiate de caracteristicile inițiale ale plantei.