Înapoi la produse
Mutti Polpa di pomodoro- Pulpa de rosii 400g
Mutti Polpa di pomodoro- Pulpa de rosii 400g Prețul inițial a fost: 8,50 lei.Prețul curent este: 7,50 lei.

Anghinare taiata conservata in ulei Sacla 960g

Prețul inițial a fost: 58,86 lei.Prețul curent este: 49,05 lei.

O specialitate italiana de gustat neaparat: Sacla Anghinare taiata marinata!

Combinata cu parmezan si masline negre, reprezinta un mix ideal pentru a da gust si fantezie unei salate verde de valeriana.
Pentru doritori se poate completa cu cateva cuburi de pancetta si otet balsamic!
De asemenea poate fi gustată ca un aperitiv rafinat sau ca o garnitură delicată.

Ce bunătate de anghinare Sacla!

Greutate 0,960 kg
DISCLAIMER:
Informatiile de pe site sunt permanent actualizate.
Exista posibilitatea insa, sa mai apara erori in descrierea produselor, a caror oferta se poate schimba direct la producator. Imaginea produselor are caracter informativ, pot aparea diferente fata de cea mai noua varianta a produselor. E posibil ca specificatiile, ori pretul produselor sa fie modificate de catre parteneri sau producatori, fara preaviz.
Toate promotiile periodice prezentata pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Multumim pentru intelegere!
Descriere

INGREDIENTE: Anghinare 57%, ulei de semințe de floarea soarelui 38%, oțet de vin, sare, plante aromatice, ameliorator de aromă: glutamat monosodic, regulator de aciditate: citric, antioxidant: acid ascorbic.
ALERGENI: poate conține urme de telina.
CANTITATE: 960g.
Anghinarea este o leguma sanatoasa, o sursă importantă de vitamina B, fier, magneziu, aminoacizi, flavonoide, fosfor, potasiu.
Desi este cunoscuta ca o leguma, Anghinarea sau „CYNARA SCOLYMUS” este o planta ierboasa perena, ce apartine familiei „ASTERACEAE”, aceeasi din care face parte si floarea soarelui, de exemplu.
Practic, ceea ce se consuma ca aliment este floarea de anghinare, ajunsa la maturitate.
Beneficiile pentru sanatate ale consumului de anghinare sunt incontestabile.
Anghinarea se cultiva in mod deosebit pentru frunzele sale, care au un continut de cinarina de cca. 0,2-0,3% (cinarina este un puternic antioxidant cu actiune hepatoprotectoare), pentru principiile amare azulenogene, care ajuta la detoxifierea ficatului, pentru continutul de enzime, saruri de potasiu, magneziu etc.