„Bere siciliana Messina Cristalli di Sale 500ml SGR” a fost adăugat în coș. Vezi coșul

Deodorant solid Stick Infasil Uomo Dry 40ml
18,15 lei TVA inclus

Prosoape de hartie pentru uz casnic Scottex Quanto Basta 2 Role
19,36 lei TVA inclus
Prosecco Valdo Marca Oro Valdobbiadene Superiore DOCG, 750 ml, 11% alcool SGR
60,00 lei TVA inclus
Prosecco Valdo Marca Oro Valdobbiadene Superiore DOCG – Parfumat, lejer și floral.
Acestea sunt adjectivele ce descriu cel mai bine vinul Prosecco, devenit un simbol al evenimentelor festive.
Din 2014, Prosecco a depășit în celebritate șampania franțuzească, rămânând într-o competiție foarte strânsă an de an.
În acest mod se poate descrie Prosecco Valdo Marca Oro Valdobbiadene Superiore DOCG, un Prosecco calitate ”oro”.
Greutate | 0,750 kg |
---|
Descriere
Prosecco Valdo Marca Oro Valdobbiadene Superiore DOCG – Culoarea sa galben pai are reflexe aurii.Are un parfum delicat ce amintește de măr sălbatic, flori de salcam și miere.
Pe palatin este perceput plăcut, gentil, cu un fin perlaj.Prosecco Valdo Marca Oro Valdobbiadene Superiore DOCG se servește la o temperatură de 6-7°C.
Este potrivit pentru a acompania un simplu aperitiv sau o cină.
Grad de alcoolemie 11%.Produsul este FACTURABIL si pentru revanzatori, avand inclus in pret si acciza platită! INFO BRAND: Cramele Valdo sunt situate în inima zonei Conegliano Valdobbiadene, declarată Patrimoniu al Umanitatii de catre Unesco, la o oră și jumătate de magnifica Veneția. Valdo, un nume indisolubil legat de Valdobbiadene și de familia Bolla, care dezvoltă cultura vinului Prosecco deja de 3 generații. Printre excelențele enologice Valdo se numără Cuvee di Boj, în Valle dei Buo, cu vii de caracteristice pedoclimatice unice sau Cuvee Vivianne Cartizze, ce provine din viile Cartizze, o mică colină din Valdobbiadene. Calitatea certificată DOCG stabilește originea acestui vin in Prosecco, o mică localitate lângă Trieste, locul de reședință al omonimului castel, unde odinioară se producea acest vin. În 1593, Fynes Morrison, un scriitor și explorator englez situa Prosecco în rândul celor mai faimoase vinuri italiene: ‘’Acestea sunt vinurile cele mai faimoase din Italia, Lacrima lui Isus, și vinuri similare din Cinqueterre, Liguria: Vernazza, Moscatino Bianco, în special cel din Montefiaschone: Cecubum si Falernumdin Napoli, și Prosecho de Histria”. Există alte 2 băuturi originare din nord estul Italiei, ce conțin o bază alcoolică de Prosecco: Hugo, un cocktail inventat la Bolzano si Spritz- o băutură italienească pentru aperitiv deja celebră. Strugurii Glera sunt culeși în septembrie, atunci când ajung la maturitate deplină. Acești struguri sunt destul de delicați, pentru că au o pielită foarte subtțre. După presare și obținerea mustului, acesta este filtrat și limpezit, apoi este realizată prima fermentație alcoolică, cu adaos de drojdie. Dupa câteva săptămâni, are loc spumantizarea sau a doua fermentație. Pentru Prosecco Superior DOCG este utilizată metoda Martinotti- Charmat, cu adaos de drojdie direct în autoclave. Enologiii supraveghează foarte atent aceasta fază, prin controlul temperaturii, presiunii și calităților organoleptice ale vinului. ALERGENI: conține sulfiți.
Pe palatin este perceput plăcut, gentil, cu un fin perlaj.Prosecco Valdo Marca Oro Valdobbiadene Superiore DOCG se servește la o temperatură de 6-7°C.
Este potrivit pentru a acompania un simplu aperitiv sau o cină.
Grad de alcoolemie 11%.Produsul este FACTURABIL si pentru revanzatori, avand inclus in pret si acciza platită! INFO BRAND: Cramele Valdo sunt situate în inima zonei Conegliano Valdobbiadene, declarată Patrimoniu al Umanitatii de catre Unesco, la o oră și jumătate de magnifica Veneția. Valdo, un nume indisolubil legat de Valdobbiadene și de familia Bolla, care dezvoltă cultura vinului Prosecco deja de 3 generații. Printre excelențele enologice Valdo se numără Cuvee di Boj, în Valle dei Buo, cu vii de caracteristice pedoclimatice unice sau Cuvee Vivianne Cartizze, ce provine din viile Cartizze, o mică colină din Valdobbiadene. Calitatea certificată DOCG stabilește originea acestui vin in Prosecco, o mică localitate lângă Trieste, locul de reședință al omonimului castel, unde odinioară se producea acest vin. În 1593, Fynes Morrison, un scriitor și explorator englez situa Prosecco în rândul celor mai faimoase vinuri italiene: ‘’Acestea sunt vinurile cele mai faimoase din Italia, Lacrima lui Isus, și vinuri similare din Cinqueterre, Liguria: Vernazza, Moscatino Bianco, în special cel din Montefiaschone: Cecubum si Falernumdin Napoli, și Prosecho de Histria”. Există alte 2 băuturi originare din nord estul Italiei, ce conțin o bază alcoolică de Prosecco: Hugo, un cocktail inventat la Bolzano si Spritz- o băutură italienească pentru aperitiv deja celebră. Strugurii Glera sunt culeși în septembrie, atunci când ajung la maturitate deplină. Acești struguri sunt destul de delicați, pentru că au o pielită foarte subtțre. După presare și obținerea mustului, acesta este filtrat și limpezit, apoi este realizată prima fermentație alcoolică, cu adaos de drojdie. Dupa câteva săptămâni, are loc spumantizarea sau a doua fermentație. Pentru Prosecco Superior DOCG este utilizată metoda Martinotti- Charmat, cu adaos de drojdie direct în autoclave. Enologiii supraveghează foarte atent aceasta fază, prin controlul temperaturii, presiunii și calităților organoleptice ale vinului. ALERGENI: conține sulfiți.
CANTITATE: 750ml.