Înapoi la produse
Vin italian Barbera DOC Broni 750ml SGR
Vin italian Barbera DOC Broni 750ml SGR Prețul inițial a fost: 33,00 lei.Prețul curent este: 30,00 lei. TVA inclus

Paste Italiene fara ou Linguine Rummo 500g

9,00 lei TVA inclus

Paste Italiene fara ou Linguine Rummo este un format de paste inventate in Liguria si combinate cu sos Pesto de busuioc, reteta inventata in aceeasi regiune.

 

Greutate 0,500 kg
DISCLAIMER:
Informatiile de pe site sunt permanent actualizate.
Exista posibilitatea insa, sa mai apara erori in descrierea produselor, a caror oferta se poate schimba direct la producator. Imaginea produselor are caracter informativ, pot aparea diferente fata de cea mai noua varianta a produselor. E posibil ca specificatiile, ori pretul produselor sa fie modificate de catre parteneri sau producatori, fara preaviz.
Toate promotiile periodice prezentata pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Multumim pentru intelegere!
SKU: 3670 Categorii: , Etichetă:
Descriere

Paste Italiene fara ou Linguine Rummo este un format de paste fainoase lungi, din gama Rummo.
Taierea in matrite de bronz le confera o suprafata ruvida, aspra, cu o mare aderenta a sosului.
Linguine Rummo au un gust deosebit, autentic, sunt perfecte pentru o mancare de paste ‘’al dente’’.
Fie ca gatim gaste scurte, paste lungi, paste proaspete sau paste uscate, Rummo este o alegere potrivita pentru o masa simpla, dar gustoasa si consistenta.
Ca format de paste, pastele Linguine au fost inventate in Liguria si combinate cu sos Pesto de busuioc, reteta inventata in aceeasi regiune.

Linguine Rummo sunt potrivite de gatit cu un sos ragu de carne, dar mai ales cu sos de fructe de mare.
Grosimea lor este de 1,55 mm.
Fiind preparate fara ou, Linguine Rummo pot fi consumate si in caz de alergie la oua. Sau in perioadele de post ale anului.
Timp de coacere: 10 minute.

INGREDIENTE: semola de grau dur.
ALERGENI: gluten.
CANTITATE: 500g.
EAN: 8008343230131.
INFO BRAND: Rummo este un brand italian, producator de paste fainoase din zona Benevento, cu o istorie de aproape 2 secole. A fost creat in 1846, de catre Antonio Rummo, la Benevento, prin construirea unei mori de grau. Unii o considera cea mai buna calitate de paste italiene. Pastele Rummo sunt caracterizate de o calitate extraordinara, datorita prelucrarii lente si a calitatii graului dur de provenienta Italia. Taierea in matrite de bronz este imperios necesara pentru a obtine paste de inalta calitate nutritionala.

Rummo, o calitate de paste ce a obtinut deja numeroase premii nationale si internationale, ce vin sa confirme atributele sale nutritionale.
Consumatorii italieni apreciaza foarte mult la pasta Rummo faptul ca nu se rascoace, isi pastreaza foarte bine forma la fierbere. O chestiune de aspect estetic al preparatului, dar si de exaltare a gustului.
,,Pasta inseamna simplitate. Simplitatea cere perfectiune. Simplitatea inseamna eleganta’’ – RUMMO