Paste de porumb Spaghetti Le Veneziane fara gluten 250g

Prețul inițial a fost: 10,90 lei.Prețul curent este: 8,72 lei. TVA inclus

Paste de porumb Spaghetti Le Veneziane fara gluten.
Prezinta o suprafata striata, care permite o maxima aderenta a sosului si o distribuire uniforma a acestuia.

Produs recomandat persoanelor cu boala celiaca sau intoleranta dovedita la gluten.
Este produsul preferat de catre cei care consuma alimente mai lejere, cum ar fi sportivii, care considera pastele fainoase fara gluten mai usor digerabile, decat pastele clasice.
Are o rezistenta optima la coacere, in sensul de elasticitate, cu conditia sa fie fierte in apa suficienta si la foc mediu.
Porumbul este prin excelenta o sursa de fibre, de carbohidrati si vitamine.
Mai mult, contine vitamina B12 si acid folic, care previn anemia.
Continutul mare de fibre ajuta la mentinerea glicemiei in parametri normali.
Consumul frecvent de porumb ajuta la reglarea glandei tiroide si la reducerea colesterolului rau din sange.

Paste de porumb Spaghetti Le Veneziane: fara Gluten, fara Lactoza, fara Ou!

Indicatii de preparare: 100g de paste, 1L de apa si 10g de sare.
Cand clocoteste apa se adauga pastele Veneziane si se fierb 6-7 minute.
Se combina cu sosul preferat, utilizand si putina apa de fierbere, pentru a nu fi foarte scazute.

Greutate 0,250 kg
SKU: 2825 Categorie:
Descriere

INGREDIENTE: Faina de porumb, emulgatori: mono- si digliceride ale acizilor grasi de origine vegetala.
ALERGENI: fara Gluten, fara Lactoza, fara Ou.
CANTITATE: 250g.
INFO: Un Produs marca Molino di Ferro, care pune in valoare toata bunatatea naturala a fainii de porumb.
Varietatea impresionanta de forme este meritul inventivitatii italienilor in materie de paste. De la paste mini, ideale pentru supe sau ca preparate speciale pentru copii, la paste scurte, paste lungi, pana la paste ”gigant”, precum Conchiglioni, Fusilloni si Lumaconi. Paste pentru toate gusturile deci, gata de combinat cu sosul preferat, ce poate fi alb sau cu rosii, sos cu carne, cu peste sau sos de rosii cu legume. De regula, pastele lungi se recomanda cu sosuri lejere, iar pastele scurte sunt perfecte pentru sosuri mai consistente, cum este Sos Ragu. Foarte important este timpul de coacere indicat pentru fiecare produs in parte. Acesta difera in functie de tipul de faina, de grosimea foii de paste, de modul de uscare. Chiar daca nu dorim sa servim o mancare de paste ”al dente”, precum italienii, nu este indicat sa fierbem prea mult pastele, pentru a nu isi pierde gustul sau aspectul preparatului. De retinut: parmezanul este ”cireasa de pe tort” pentru o mancare de paste. Paste si parmezan, o uniune de gusturi pentru o experienta senzoriala de neegalat.