Înapoi la produse
Tarta frageda cu dulceata de cirese Crostata Cradel 300g
Tarta frageda cu dulceata de cirese Crostata Cradel 300g Prețul inițial a fost: 13,00 lei.Prețul curent este: 12,00 lei. TVA inclus

Faina de grau integrala Mulino Caputo 5kg

55,50 lei TVA inclus

Faina Integrala de grau Mulino Caputo este obtinuta printr-o metoda traditionala, de macinare integrala a boabelor de grau, din care rezulta o faina cu un continut ridicat de germene si invelis, adica tarate.

 

Greutate 5,000 kg
DISCLAIMER:
Informatiile de pe site sunt permanent actualizate.
Exista posibilitatea insa, sa mai apara erori in descrierea produselor, a caror oferta se poate schimba direct la producator. Imaginea produselor are caracter informativ, pot aparea diferente fata de cea mai noua varianta a produselor. E posibil ca specificatiile, ori pretul produselor sa fie modificate de catre parteneri sau producatori, fara preaviz.
Toate promotiile periodice prezentata pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Multumim pentru intelegere!
SKU: 3496 Categorii: , Etichetă:
Descriere
Faina de grau integrala Mulino Caputo – Foarte important de semnalat faptul ca Faina Integrala de grau Mulino Caputo este o faina fara aditivi.
Parfumul sau dupa coacere este intens, rustic, de grâne.
Bobul natural de cereale (grau, orz, ovaz, secara) este compus din 3 parti esentiale: invelis, miez (endosperm) si germene.
Tarata provine din invelisul exterior bogat in fibre, al bobului de grau.
Endospermul sau miezul adaposteste cea mai parte de amidon si o parte din proteine.
Germenele este cel care furnizeaza proteine, minerale, grasimi nesaturate, complexul de vitamine B, vitamina A, Vitaminele E, K, D, PP.
Faina integrala contine toate componentele bobului de grau.
Spre deosebire de faina rafinata, care pierde invelisul extern si miezul, prin macinare, adica cea mai mare parte a fibrelor si sarurilor minerale.
 
Beneficiile consumului de cereale integrale sunt in primul rand datorate continutului mare de vitamine: Vitamina B, riboflavina, tiamina si niacina. Acestea asigura buna functionare a sistemuui nervos central.
Prin consumul de cereale integrale se reduce considerabil si riscul de hipertensiune arteriala, prin eliminarea toxinelor si reducerea retentiei de apa.
Produsele din făină integrală au un conținut mai scăzut în calorii decât produsele din făină albă și ajută la reglarea cantității zahărului din sânge la persoanele cu diabet zaharat. Indicele glicemic este diferit: 51 pentru faina integrala, 71, pentru faina alba de grau.

– Continut de proteine gluteice : 13%

– Indice W Putere : 170/190

– Elasticitate: P/L 0,8/0,9

INGREDIENTE: Faina de grau integrala. Nu contine aditivi. ALERGENI: gluten. CANTITATE: 5kg.