

Drojdie de bere deshidratata Mastro Fornaio Paneangeli 3x7g
9,00 lei
Drojdie de bere deshidratata Mastro Fornaio Paneangeli se foloseste cu succes la aluatul de pizza, pe care maestrii pizzeri il framanta chiar si cu 24 de ore inainte de utilizare.
Principala deosebire intre drojdia de bere proaspata si cea uscata este faptul ca drojdia uscata sau deshidratata necesita o reactivare.
Reactivare care se face prin adaugarea a 1-2 lingurite de zahar in amestec cu faina. Nu este nevoie sa dizolvi drojdia in apa, este suficient sa o amesteci cu faina impreuna cu zaharul. Si, foarte important, sa adaugi sarea la jumatatea framantatului, nu impreuna cu drojdia.
De remarcat, faptul ca drojdia uscata poate fi pastrata chiar si 1 an de zile, fara a se modifica proprietatile acesteia.
Drojdie de bere deshidratata Mastro Fornaio Paneangeli este optima atat pentru produse de panificatie si patiserie dulci, cat si sarate. Precum: pizza, foccaccia, tarte sarate cu bacon si legume, paine, brioches, savarine.
Produse cu dospire lenta, naturala
Echivalentul unui pliculet de 7g este un cub de drojdie proaspata.
Greutate | 0,021 kg |
---|
Drojdie de bere deshidratata Mastro Fornaio Paneangeli 3x7g – CONTINE 3 PLICURI A 7 G –
EAN: 8003000362705