Cozonac italian artizanal Panettone cu Pere si Smochine Gilber 1kg – ambalat manual

127,65 lei TVA inclus

Cozonac italian artizanal Panettone cu Pere si Smochine Gilber este un produs de patiserie tipic, din zona Piemont, Torino.
Se prezinta cu un aspect pufos, bine dospit, bine aromat, cu un aluat fragezit datorita untului din compozitie.
Cu o combinatie gustativa irezistibila: pere si smochine, in cuburi confiate si bine parfumate.
Un detaliu inedit pentru un cozonac italienesc Panettone. De fapt, italienii sunt renumiti pentru inventivitatea in materie de paste, dar si de ….cozonaci.
Retetele sunt diversificate, cu sau fara stafide, cu sau fara coji de fructe confiate, plecand de la traditionalul cozonac Panettone.

Greutate 1 kg
DISCLAIMER:
Informatiile de pe site sunt permanent actualizate.
Exista posibilitatea insa, sa mai apara erori in descrierea produselor, a caror oferta se poate schimba direct la producator. Imaginea produselor are caracter informativ, pot aparea diferente fata de cea mai noua varianta a produselor. E posibil ca specificatiile, ori pretul produselor sa fie modificate de catre parteneri sau producatori, fara preaviz.
Toate promotiile periodice prezentata pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Multumim pentru intelegere!
Descriere

Cozonac italian artizanal Panettone cu Pere si Smochine Gilber este un produs de patiserie tipic, din zona Piemont, Torino.

INGREDIENTE: faina de grau, unt, galbenusuri de oua proaspete, zahar, pepite de ciocolata 10% (cacao 43%, zahar, pasta de cacao, unt de cacao, emulsionant: lecitina de soia, arome), cuburi de pere confiate 10% (pere, zahar, sirop de glucoza-fructoza), maia naturala (faina, apa), sirop de zahar invertat, pasta de coji de fructe confiate (coji de portocale, zahar, sirop de glucoza-fructoza), emulsionant: mono si digliceride acizi grasi de origine vegetala, sare, aroma naturala de portocale.
ALERGENI: gluten, lactoza. Poate contine urme de fructe in coaja, arahide, soia sau seminte de mustar.
INFO BRAND: De unde vine bunatatea cozonacilor italieni Gilber?
Din utilizarea de maia 100% naturala si din lenta dospire, de pana la 48 de ore.
Gilber ‘’ Il Signor Panettone’’ are o lunga traditie, inca din 1965, cand niste patiseri pasionati de munca lor au construit un mic laborator artizanal de patiserie la Torino, dedicat cozonacilor traditionali din zona Piemont. Acum este o afacere de familie moderna, care tine sa respecte metodele patiseriei traditionale piemonteze. Varful de lance si orgoliul brandului Gilber este cozonacul tipic ‘’Panettone Piemontese’’, preparat din materii prime de elevata calitate, printr-o dospire lenta naturala, garnisit cu o glazura fina de alune si migdale.
Din gama Gilber fac parte cozonacii Panettone si Pandoro, Colomba- dulce traditional de Pasti, dar si fursecuri sau cunoscutii biscuiti italieni Amaretti.
Gilber, ‘’Il Signor Panettone’’ cu un renume pe masura pasiunii si dedicarii celor care fac parte din traditia cozonacilor Torinezi.
CANTITATE: 1 kg.
* Fotografiile sint indicative, produsul poate avea un ambalaj diferit decis de catre producator, in functie de lotul de productie.