Cozonac italian artizanal Panettone Crema Pasticcera Gilber 1kg – ambalat manual
127,65 lei TVA inclus
Cozonac italian artizanal Panettone Crema Pasticcera Gilber, umplut cu crema de vanilie.
Crema Pasticcera este renumita pentru utilizarile sale in prepararea de dulciuri, atat de cofetarie, cat si de patiserie.
Fina, omogena, aromata natural, crema de vanilie este o placere de degustat.
Alaturi de un aluat pufos, precum cel al cozonacilor tipici italienesti Gilber, este un deliciu!
Panettone Crema Pasticcera Gilber este un produs de laborator de patiserie, preparat dupa reteta traditionala de cozonaci italieni. Ambalajul deosebit il face perfect pentru un cadou pentru ocazii speciale sau pentru a realiza cosuri cadou.
Alaturi de Pandoro, Panettone este un dulce preparat in preajma sarbatorilor de iarna. Un simbol se poate spune, ce aduce bucuria de a fi laolalta, de a servi o felie de cozonac autentic, si de ce nu, o cupa de sampanie.
Panettone Crema Pasticcera Gilber, pentru momentele de desfatare dulce!
| Greutate | 1 kg |
|---|
Cozonac italian artizanal Panettone Crema Pasticcera Gilber, umplut cu crema de vanilie.
INGREDIENTE: faina alba de grau, crema de vanilie ”pasticcera” 25% (zahar, apa, sirop de glucoza, grasimi vegetale (floarea-soarelui, cocos, sofranel), galbenus de ou cu zahar 5%alcool etilic, preparat de paza de lapte, amidon de cartofi, zer de lapte praf degresat, geliant: pectina, conservant: sorbat de potasiu), unt, galbenus de ou, zahar, coji de citrice confiate 7% (coji de portocale, coji de cedru, coji de lamaie, sirop de glucoza-fructoza, zahar), maia naturala (faina de grau, apa), sirop de zahar invertit, emulgatori (mono si digliceride acizi grasi de origine vegetala), sare, aroma naturala de portocale.
ALERGENI: gluten, lactoza. Poate contine urme de fructe in coaja, arahide sau seminte de mustar.
INFO BRAND: De unde vine bunatatea cozonacilor italieni Gilber?
Din utilizarea de maia 100% naturala si din lenta dospire, de pana la 48 de ore.
Gilber ‘’ Il Signor Panettone’’ are o lunga traditie, inca din 1965, cand niste patiseri pasionati de munca lor au construit un mic laborator artizanal de patiserie la Torino, dedicat cozonacilor traditionali din zona Piemont. Acum este o afacere de familie moderna, care tine sa respecte metodele patiseriei traditionale piemonteze. Varful de lance si orgoliul brandului Gilber este cozonacul tipic ‘’Panettone Piemontese’’, preparat din materii prime de elevata calitate, printr-o dospire lenta naturala, garnisit cu o glazura fina de alune si migdale.
Din gama Gilber fac parte cozonacii Panettone si Pandoro, Colomba- dulce traditional de Pasti, dar si fursecuri sau cunoscutii biscuiti italieni Amaretti.
Gilber, ‘’Il Signor Panettone’’ cu un renume pe masura pasiunii si dedicarii celor care fac parte din traditia cozonacilor Torinezi.
CANTITATE: 1 kg.
* Fotografiile sint indicative, produsul poate avea un ambalaj diferit decis de catre producator, in functie de lotul de productie.
