Cozonac italian artizanal Panettone Crema de caramel sarat si ciocolata Gilber 1kg – ambalat manual
138,75 lei TVA inclus
Cozonac italian artizanal Panettone Crema de caramel sarat si ciocolata Gilber, umplut cu crema de caramel sarat si ciocolata.
Se prezinta cu un aspect pufos, bine dospit, bine aromat, cu un aluat fragezit datorita untului din compozitie.
Picaturile de ciocolata dau culoare si armonie cozonacului Gilber cu caramel sarat.
Umplutura este si ea deosebita: 20% Crema de caramel sarat.
Un detaliu inedit pentru un cozonac italienesc Panettone. De fapt, italienii sunt renumiti pentru inventivitatea in materie de paste, dar si de ….cozonaci.
Retetele sunt diversificate, cu sau fara stafide, cu sau fara coji de fructe confiate, plecand de la traditionalul cozonac Panettone.
| Greutate | 1 kg |
|---|
Cozonac italian artizanal Panettone Crema de caramel sarat si ciocolata Gilber, umplut cu crema de caramel sarat si ciocolata.
INGREDIENTE: faina alba de grau, crema de caramel sarat 20% * sirop de glucoza, apa, zahar, ulei de floarea-soarelui, lapte praf degresat, galbenus de ou praf, caramel 1,10%, sare 0,7%, alcool, gelifiant: pectina, conservant: sorbat de potasiu, picaturi de ciocolata cu lapte 15%, unt, galbenus de oua proaspete, zahar, coji de portocale confiate, maia ( faina de grau, apa), sirop de zahar invertat, emusionant: mono si digliceride acizi grasi de origine vegetala, aroma naturala de portocale.
ALERGENI: gluten, lactoza. Poate contine urme de fructe in coaja, arahide, soia sau seminte de mustar.
INFO BRAND: De unde vine bunatatea cozonacilor italieni Gilber?
Din utilizarea de maia 100% naturala si din lenta dospire, de pana la 48 de ore.
Gilber ‘’ Il Signor Panettone’’ are o lunga traditie, inca din 1965, cand niste patiseri pasionati de munca lor au construit un mic laborator artizanal de patiserie la Torino, dedicat cozonacilor traditionali din zona Piemont. Acum este o afacere de familie moderna, care tine sa respecte metodele patiseriei traditionale piemonteze. Varful de lance si orgoliul brandului Gilber este cozonacul tipic ‘’Panettone Piemontese’’, preparat din materii prime de elevata calitate, printr-o dospire lenta naturala, garnisit cu o glazura fina de alune si migdale.
Din gama Gilber fac parte cozonacii Panettone si Pandoro, Colomba- dulce traditional de Pasti, dar si fursecuri sau cunoscutii biscuiti italieni Amaretti.
Gilber, ‘’Il Signor Panettone’’ cu un renume pe masura pasiunii si dedicarii celor care fac parte din traditia cozonacilor Torinezi.
CANTITATE: 1 kg.
* Fotografiile sint indicative, produsul poate avea un ambalaj diferit decis de catre producator, in functie de lotul de productie.
