Biscuiti Frollini cu iaurt fara zahar Misura 400g
Biscuiti Frollini cu iaurt fara zahar Misura 400g Prețul inițial a fost: 22,20 lei.Prețul curent este: 19,98 lei. TVA inclus
Înapoi la produse
Cornuri simple Mulino Bianco 240g - 6 buc
Cornuri simple Mulino Bianco 240g - 6 buc Prețul inițial a fost: 21,00 lei.Prețul curent este: 17,00 lei. TVA inclus

Biscuiti cu smantana Macine Mulino Bianco 800g

Prețul inițial a fost: 28,00 lei.Prețul curent este: 23,00 lei. TVA inclus

Biscuiti cu smantana Macine Mulino Bianco sunt biscuiti deliciosi din aluat fraged, cu un gust delicat de smantana, pentru o gustare dulce de moment sau un mic dejun savuros.

 

Greutate 0,800 kg
DISCLAIMER:
Informatiile de pe site sunt permanent actualizate.
Exista posibilitatea insa, sa mai apara erori in descrierea produselor, a caror oferta se poate schimba direct la producator. Imaginea produselor are caracter informativ, pot aparea diferente fata de cea mai noua varianta a produselor. E posibil ca specificatiile, ori pretul produselor sa fie modificate de catre parteneri sau producatori, fara preaviz.
Toate promotiile periodice prezentata pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Multumim pentru intelegere!
Descriere

Biscuiti cu smantana Macine Mulino Bianco sunt preparati din faina alba din grau de cultura ecosustenabila, pentru un plus de gust in fiecare zi! Din gama de biscuiti italieni Mulino Bianco.

Fara grasimi hidrogenate si fara coloranti.

VALOARE ENERGETICA: 482 kcal/ 100g produs.
VALORI NUTRITIONALE / 100g produs:
– grasimi 20 g, din care grasimi saturate 3,9 g
– carbohidrati 68,2 g, din care zaharuri 19 g
– fibre 2,8 g
– proteine 6 g
– sare 0,82 g.

INGREDIENTE: faina de grau 62,5%, zahar, ulei de floarea-soarelui,amidon de grau, lapte praf, oua 4,7%,unt, smantana pasteurizata 2,1%, agenti de dospire ( carbonat de sodiu), sare, vanilinina.
ALERGENI: lactoza, gluten, oua. Poate sa contina urme de fructe in coaja lemnoasa, susan sau soia.
NU CONTINE ULEI DE PALMIER.
CANTITATE:800g.
Obiectivul Mulino Bianco este acela de a uni in fiecare produs calitatea ingredientelor, savoarea, proprietatile nutriționale și siguranța alimentara, asadar de a obtine si de a mentine in timp excelenta produselor sale.