Biscuiti artizanali italieni cu lamaie Limonciotti Gilber 250g

22,20 lei TVA inclus

Biscuiti artizanali italieni cu lamaie Limonciotti Gilber – Un aluat simplu, de o culoare aurie splendida, aromatizat intens cu lamaie.

DISCLAIMER:
Informatiile de pe site sunt permanent actualizate.
Exista posibilitatea insa, sa mai apara erori in descrierea produselor, a caror oferta se poate schimba direct la producator. Imaginea produselor are caracter informativ, pot aparea diferente fata de cea mai noua varianta a produselor. E posibil ca specificatiile, ori pretul produselor sa fie modificate de catre parteneri sau producatori, fara preaviz.
Toate promotiile periodice prezentata pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Multumim pentru intelegere!
Descriere

Biscuiti artizanali italieni cu lamaie Limonciotti Gilber sunt biscuiti  preparati dupa o reteta a biscuitilor de casa, din traditia patiseriei piemonteze. Un aluat simplu, de o culoare aurie splendida, aromatizat intens cu lamaie.

Numai buni de gustat in companie, alaturi de o cana de ceai cald sau lapte.

Cu un ambalaj ce se preteaza pentru un cadou oferit cu drag.

Preparati in patiseria ”Gilber Il Signor Panettone” din Torino, Italia. O patiserie creata inca din indepartatul an 1965. Aici sunt preparati clasicii biscuiti piemontezi Savoiardi, Amaretti, Torcetti cu unt, Amarettoni, Granellati.

INFO BRAND: Din gama Gilber fac parte cozonacii Panettone si Pandoro, Colomba- dulce traditional de Pasti, dar si fursecuri sau cunoscutii biscuiti italieni Amaretti.

De unde vine bunatatea cozonacilor italieni Gilber?
Din utilizarea de maia 100% naturala si din lenta dospire, de pana la 48 de ore.
Gilber ‘’ Il Signor Panettone’’ are o lunga traditie, inca din 1965, cand niste patiseri pasionati de munca lor au construit un mic laborator artizanal de patiserie la Torino, dedicat cozonacilor traditionali din zona Piemont. Acum este o afacere de familie moderna, care tine sa respecte metodele patiseriei traditionale piemonteze. Varful de lance si orgoliul brandului Gilber este cozonacul tipic ‘’Panettone Piemontese’’, preparat din materii prime de elevata calitate, printr-o dospire lenta naturala, garnisit cu o glazura fina de alune si migdale.