Vin italian Cabernet Sauvignon Barone di Bernaj IGT, 750 ml

29,00 lei

Vinul italian Cabernet Sauvignon Barone di Bernaj IGT se remarca printr- o prezentare deosebita: o culoare rosu aprins, cu reflexe de purpuriu.
Aroma sa elibereaza note elegante de vanilie.
Are o savoare robusta, expresiva si insoteste mancaruri de carne rosie, salamuri maturate si, in general, alaturi de preparate consistente, savuroase. Se recomanda conservarea lui pentru 3/5 ani, se poate consuma imediat dupa rafinare.
Cabernet Sauvignon Barone di Bernaj IGT, un vin rosu sicilian cu noblete si  personalitate!

Temperatura de servire: 18°C.

Grad de alcoolemie: 13%.

Greutate 0,750 kg
DISCLAIMER:
Informatiile de pe site sunt permanent actualizate.
Exista posibilitatea insa, sa mai apara erori in descrierea produselor, a caror oferta se poate schimba direct la producator. Imaginea produselor are caracter informativ, pot aparea diferente fata de cea mai noua varianta a produselor. E posibil ca specificatiile, ori pretul produselor sa fie modificate de catre parteneri sau producatori, fara preaviz.
Toate promotiile periodice prezentata pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Multumim pentru intelegere!
SKU: 3076 Categorie:
Descriere

INFO: Vin rosu obtinut 100% din struguri de Cabernet Sauvignon, originar din zona Sicilia Occidentala. Macerarea are loc la temperatura controlata 27ºC, fiind lasat timp de 12 zile. Dupa stoarcere, are loc fermentatia malolactica in vase de inox si apoi rafinarea in butoaie, pentru 8 luni de zile. Odata imbuteliat, se continua maturarea pentru alte 3 luni. INFO BRAND: Descopera Sicilia intr-o cupa de vin, gratie calatoriei senzoriale de neuitat cu Vinurile Terre Siciliane! De aproape 100 de ani, 4 generatii s-au dedicat cultivarii pasiunii pentru vinurile de calitate, din strugurii ce se hranesc cu solul bogat al Siciliei. Cramele siciliene Madaudo produc vinuri de o mare varietate, datorita terenurilor diversificate si a climei specifice fiecaruia. Sunt producatori de vinuri IGT, DOC, DOCG, vinuri frizzante sau spumante, dedicate vanzarii nationale sau exportului, prin canalul Horeca. Filozofia lor se bazeaza de 70 de ani pe valorizarea caracteristicilor unice ale culturilor de vie din zona, ce isi au radacina in solurile fertile ale Siciliei. Gratie tehnicilor productive variate, ce folosesc atat inox, cat si lemn, procedeul de fermentare in ‘’autoclave’’, dar si refermentarea in sticla, sunt exaltate calitatile fiecarei culturi de vita de vie in parte.