CONTACTATI-NE
( +4 ) 0757470517
Cos cuparaturi0produse

Nu aveți niciun produs în coșul dvs. de cumpărături.

Product was successfully added to your shopping cart.
Precedent

Paste italiene Linguine cu trufe albe La Campofilone 250g

Precedent

Paste italiene cu ou Penne Rigate La Campofilone 250g

Paste italiene Fettuccine cu portocale Elite La Campofilone 250g

Prezentare Rapida

Sunt paste lungi din linea Elite obtinute cu materii prime de productie proprie, de calitate superioara.
Fettuccine cu portocale La Campofilone, o pasta lejera, usor de digerat, cu un optim aport nutritional si un indice glicemic scazut.
Combinatia cu parmezan va exalta gustul si savoarea acestor paste.
Sunt indicate si consumatorilor care tin regim alimentar fara sare, intrucat contin doar sodiu prezent in mod natural in materii prime.
Particularitatea lor este ca au un timp de coacere foarte redus: 1-2 minute.
Largimea lor este de 4 mm.

Fettuccine cu portocale La Campofilone sunt ideale pentru o reteta speciala recomandata chiar de producator: ''Fettuccine cu portocale, ton si rosii galbene''.


Savoarea duce si parfumata a portocalelor se potriveste foarte bine cu un sos de creveti. Dar si cu un sos ragu de vanat, deoarece ''indulceste'' savoarea puternica a carnii de vanat.


Disponibilitate: In stoc

38,85 Lei

Detalii

INGREDIENTE: semola de grau dur, oua proaspete 33,4%, portocale de Sicilia 1,3%. ALERGENI: gluten. Poate sa contina urme de soia. Contine doar sodiu prezent in materiile prime naturale. CANTITATE: 250g. EAN: 8014311863782 INFO BRAND: Paste artizanale din linea Elite, produse pe filiera inchisa, in sensul de filiera de proprietate Campofilone. Toate materiile prime necesare sunt produse la ferma Campofilone, in regiunea Marche. Aceasta societate agricola poseda certificate internationale de Filiera Agroalimentara cu trasabilitate (ISO 22005:2008) si Siguranta alimentara ( ISO 22000:2005). Sunt produse la temperatura controlata, nu mai mult de 25° si prin uscare foarte lenta de 24-36 de ore, tocmai pentru a pastra proprietatile organoleptice si nutritionale ale ingredientelor.