CONTACTATI-NE
( +4 ) 0757470517
Cos cuparaturi0produse

Nu aveți niciun produs în coșul dvs. de cumpărături.

Trufele sunt o bogatie pretioasa a naturii, fiind totodata cel mai scump aliment, a carui valoare nutritionala il recomanda de la sine. Trufele se consuma proaspete, dar se preteaza foarte bine la obtinerea unor produse derivate, ideale pentru diversificarea alimentatiei. Au un gust inconfundabil si o aroma caracteristica, mai puternica in cazul trufelor intregi si mai delicata, in cazul produselor derivate. Simplitate si savoare naturala, asa s-ar putea descrie trufele in putine cuvinte. Parmezanul, in combinatie cu trufele, exalta gustul si parfumul acestora.

Din trufe se obtin foarte multe produse derivate: ulei aromatizat cu trufe, sare cu trufe, miere cu trufe, salam cu trufe, paste cu trufe, risotto cu trufe, unt de trufe, creme de trufe si branza, sosuri gourmet cu trufe, sos Bagna Cauda cu trufe, Mostarda de mere cu trufe. Sunt renumite in retete precum ” Tagliolini cu trufe” sau ”Tagliatelle cu trufe” ori ”Risotto cu trufe”, preparate intr-un mod extrem de simplu. Sosurile si Crema de trufe sunt divine in prepararea gustarilor. Uleiul aromatizat cu trufe este nelipsit din camara unui iubitor de trufe. Daca nu ati preparat niciodata o paine cu ulei de trufe, merita sa incercati! De sezon sau in afara sezonului, trufele imbogatesc menu-ul nostru cu parfumul lor inconfundabil. Calitatile organoleptice variaza in functie de specie si de teritoriu, de aceea degustarea trufelor este o experienta sublima intotdeauna!

Trufele sunt considerate o ”santinela ambientala”, ele crescand in zone impadurite nepoluate si cu un echilibru ambiental excelent.

Product was successfully added to your shopping cart.

Trufe si specialitati cu trufe

4 Articol(e)

4 Articol(e)