CONTACTATI-NE
( +4 ) 0757470517
Cos cuparaturi0produse

Nu aveți niciun produs în coșul dvs. de cumpărături.

Product was successfully added to your shopping cart.

Paste italiene Linguine cu trufe albe La Campofilone 250g

Prezentare Rapida

Paste italiene Linguine cu trufe albe La Campofilone sunt paste artizanale cu trufe albe, o delicatesa apreciata de iubitorii de trufe si specialitati cu trufe.
Textura lor este densa, iar gustul delicat de trufe albe iese in evidenta. Uleiul extravirgin de masline si parmezanul sunt 2 condimente care valorizeaza calitatile organoleptice ale acestui produs.

Campofilone este un mic targ medieval situat la Marea Adriatica, cu o traditie in productia de paste trafilate in bronz, care se perpetueeaza inca din 1400. Productia artizanala, traditia nascuta din stransa legatura cu teritoriul, pasiunea si experienta formeaza impreuna secretul reusitei: Linguine cu trufe albe La Campofilon sunt unice ca gust si calitate.

Naturalete, simplitate, gust sunt caracteristicile esentiale ale acestui produs tipic de gastronomie italiana.
Largimea lor este de 2-3 mm.
Timp de coacere 1-2 minute, in apa fierbinte.

Disponibilitate: In stoc

44,40 Lei

Detalii

INGREDIENTE: faina de grau dur (semola), oua 33,4%, preparat din trufe albe Bianchetto si trufe albe pretioase, extract de trufe, sare, arome, trufe albe pretioase 0,2% (Tuber aMagnatum Pico). ALERGENI: contine gluten si oua. Poate contine urme de soia sau mustar. EAN: 8014311865205 INFO: Toate materiile prime necesare sunt produse la ferma Campofilone, in regiunea Marche. Aceasta societate agricola poseda certificate internationale de Filiera Agroalimentara cu trasabilitate (ISO 22005:2008) si Siguranta alimentara ( ISO 22000:2005). Paste artizanale calitate Campofilone obtinute prin taiere in matrite din bronz si uscare lenta la temperatura scazuta. Sunt produse la temperatura controlata, nu mai mult de 25° si prin uscare foarte lenta de 24-36 de ore, tocmai pentru a pastra proprietatile organoleptice si nutritionale ale ingredientelor.