CONTACTATI-NE
( +4 ) 0757470517
Cos cuparaturi0produse

Nu aveți niciun produs în coșul dvs. de cumpărături.

Product was successfully added to your shopping cart.
Precedent

Pasta italiana de tomate dublu concentrata Mutti 440g

Precedent

Sos italian de rosii cherry Salsa Pronta di Pomodorino Ciliegino Agromonte 330ml

Passata vellutata de Rosii italiene San Marzano dell'Agro Sarnese-Nocerino Agrigenus DOP 400g

Prezentare Rapida

Passata vellutata de Rosii italiene San Marzano dell'Agro Sarnese-Nocerino DOP Agrigenus are un aspect corpos și dens şi are deja adaugată sare.


Doar vărsați-o într-o tigaie, pentru a pregăti un sos gustos, care va acompania pastele preferate sau orice altă reţetă.
Cu Passata vellutata de Rosii italiene San Marzano dell'Agro Sarnese-Nocerino DOP Agrigenus pregăteşti o masă super gustoasă!
 
Și este atât de specială roşia San Marzano, incat a fost recunoscută marca DOP, denumire de origine protejată, fiind un produs apreciat de foarte mulți bucătari italieni.
Terenul fertil de pe lângă Vezuviu  este aria de cultivare a acestei roşii minunate.
Aceasta roşie este cultivată precum viţa de vie, se recoltează doar la maturitate deplină, de 3-4 ori pe an, din august, pana la sfârşitul lui septembrie.

Fără conservanţi, fără zahăr, fără aditivi de gust!


Agrigenus, adică 100% natural!


Disponibilitate: In stoc

Pret Normal: 18,00 Lei

Special Price 15,26 Lei

Detalii

INGREDIENTE: rosii San Marzano, suc de rosii San Marzano, sare.

CANTITATE: 400 g.

INFO: Roșia din San Marzano se recoltează din august,  până în septembrie, numai dacă este coaptă și numai când apune soarele. Imediat ce este recoltata, trebuie clătita și introdusa în borcane, apoi fiarta timp de 13 minute.
Nimic altceva: nu conţine aditivi, nu conţine conservanți, nu conţine gluten.
În farfurie își dezvăluie toată personalitatea: sosul obținut cu aceste roșii rămâne literalmente atașat de paste.
Până acum cateva decenii, teritoriul extrem de fertil din jurul orasului Napoli, dar și al localitatilor invecinate din zona Sarnese-Nocerino era cultivat aproape exclusiv cu rosii San Marzano: o roșie delicată, cu o piele subțire, care își păstrează aroma o perioadă îndelungată, chiar și prin conservare.
În urma une boli grave care a distrus culturile, multe câmpuri au fost transformate în floricultură și construcția de sere s-a înmulțit. Atunci când practica de a produce „rosii decojite” cu hibrizi mai rezistenți la prelucrarea mecanică s-a răspândit, de roșiile San Marzano, a rămas doar numele.
Agrigenus este unul dintre putinii producatori care a reluat productia acestei rosii, multumita cercetatorilor dn domeniu.
Ei au reusit sa recupereze adevarata rosie San Marzano prin identificarea, în cadrul serelor locale, a ecotipurilor apropiate de caracteristicile inițiale ale plantei.