CONTACTATI-NE
( +4 ) 0757470517
Cos cuparaturi0produse

Nu aveți niciun produs în coșul dvs. de cumpărături.

Product was successfully added to your shopping cart.
Precedent

Masline italiene Taggiasche in saramura L' Antico Frantoio Stefano Saguato 240g

File de ansoa in ulei de masline taggiasche extravirgin L' Antico Frantoio Stefano Saguato 200g

Prezentare Rapida

File de ansoa in ulei de masline taggiasche extravirgin L' Antico Frantoio Stefano Saguato 200g - fileuri de ansoa provenite din activitatea de pescuit in zona Marii Mediterane FAO 37.1.3 cu plase întinse Lampara.
Prelucrarea se face in mod traditional: dupa ce a fost spalat si sortat, pestele este eviscerat si pus sub saramura.
Dupa 10-12 ore, fileurilor de ansoa li se elimina apa si sunt plasate in straturi acoperite de sare de mare.

File de ansoa in ulei de masline taggiasche extravirgin L' Antico Frantoio Stefano Saguato, un produs pescaresc autentic si savuros din zona Imperia!

Disponibilitate: In stoc

68,00 Lei

Detalii

INGREDIENTE: anșoa 55%, ulei de măsline extravirgin, sare de mare. Alergeni: peste si produse din peste. INFO BRAND: Stabilimentul Saguato se afla intr-o structura antica a Targului Diano San Pietro, construita in anul 1200, inconjurata de coline brazdate de culturile stravechi de maslini. Din anul 1805 continua traditia culturii de maslini si a uleiului de masline Taggiasche Saguato. L' Antico Frantoio Stefano Saguato produce in principal ulei extravirgin de masline, 100% din soiul ‘’monocultivar Taggiasca’’, din care rezulta un ulei de masline unic, aromat, delicat. Uleiul obtinut in maniera artizanala, exclusiv prin presare la rece, este pastrat la o temperatura constanta, mentinand astfel nealterate proprietatile nutritive. Este vorba de un ulei special, una din excelentele naturale ale zonei de provenienta, Imperia. Este produs in cantitati limitate, pentru a garanta cea mai inalta calitate. CANTITATE: 200g.