CONTACTATI-NE
( +4 ) 0757470517
Cos cuparaturi0produse

Nu aveți niciun produs în coșul dvs. de cumpărături.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sos Pesto de fistic Bronte D.O.P. Daidone Exquisiteness 130g

Prezentare Rapida

Sos Pesto de fistic, cu 50% continut de fistic de Bronte, din gama Daidone Exquisiteness.
Se caracterizeaza printr-un gust intens, deosebit, specific de fistic.
Un produs italian de calitate extra, cu certificare de denumire de origine protejata.

Poate fi o gustare plina de energie sau un potentiator pentru diverse mancaruri.
Sosul Pesto de fistic se combina excelent cu paste integrale atat paste lungi, cu ou, cat si paste scurte fara ou.

Fisticul de Bronte este renumit pentru calitatea deosebita, fiind o marca de origine protejata.
Este un ingredient prezent in numeroase sosuri, dulciuri tipice italiene, panettone italian, inghetata, creme tartinabile.

Degusta din plin o masa in stil italienesc, de Paste cu Pesto de Fistic!

Valori nutritionale / 100g de produs :

- Grasimi 78,1 g, din care grasimi saturate 8,4 g
- Carbohidrati 4,05 g, din care: zaharuri 2,25 g
- Proteine 9,05 g
- Sare 2 g
- Vitamina A
- Vitamina C
- Calciu
- Iron.

Disponibilitate: Stoc epuizat

Pret Normal: 47,00 Lei

Special Price 42,00 Lei

Detalii

INGREDIENTE: fistic de Bronte 50%, ulei de floarea-soarelui, sare, piper negru. Origine: Italia. ALERGENI: poate sa contina urme de soia, lapte si derivate. CANTITATE: 130g. Valoare energetica 765,4 kcal/ 100g. Alaturi de migdale, fisticul este un fruct foarte apreciat pentru calitatile nutritionale, mai ales de cei care au adoptat o dieta vegetariana. Fisticul este o sursa excelenta de minerale estentiale: cupru, mangan si fosfor, contine magneziu, potasiu si fier; precum si mici cantitati de zinc, calciu, seleniu. Vitaminele prezente sunt B1, B2 si B6. Antioxidantii continuti in fistic ajuta organismul sa combata radicalii liberi, protejand în acest fel sanatatea inimii. Grasimile sanatoase din fistic furnizeaza acizi grasi esentiali, vitali pentru sanatate.