Product was successfully added to your shopping cart.

Paste umplute Tortelloni Ricotta e spinaci Barilla Emiliane 250g

Prezentare Rapida

Paste umplute Tortelloni Ricotta e spinaci Barilla Emiliane sunt o varietate de pase umplute cu branza Ricotta (urda) si spanac. Se servesc simple, doar cu putin unt sau ulei de masline si parmezan.
O mancare de paste care se serveste in mod traditional in Emilia Romagna, la sarbatoarea de Sf. Ioan Botezatorul.
Spre deosebire de tortellini, Tortelloni sunt mai mari, dar au umplutura mai lejere: fie umplutura de prosciutto, fie umplutura de spanac si branza, sau de branza ricotta.
Se pot servi cu un sos simplu de rosii si busuioc sau condimentate la final cu unt si parmezan.

Pastele umplute fac parte din traditia gastronomica italiana, imbogatita datorita ingeniozitatii si priceperii gospodinelor din cele mai vechi timpuri.
Scrierile istorice mentioneaza aceasta reteta inca din Evul Mediu. Tortelloni era o mancare traditionala servita in mod special la sarbatorile de Craciun si de Pasti.
Se prepara foarte simplu, de regula albe, fara sos de rosii, insotite de parmezan ras sau branza tare Grana Padano din belsug.

Paste umplute Tortelloni Ricotta e spinaci Barilla Emiliane, o mancare nutrienta, completa si usor digerabila pentru cei mici, dar si pentru cei mari.

Disponibilitate: Stoc epuizat

20,71 Lei