Prezentare Rapida
Paste italiene cu ou Lasagne Emiliane Barilla se prepara fara a fierbe foile in prealabil.
Lasagna este unul din sortimentele de paste antice, realizate prin taierea foii de paste in forme rectangulare ample.
Se pot prepara atat ca foi de paste proaspete, cat si uscate.
Lasagne sunt o varietate de pasta cu ou, de la Barilla, de pregatit la cuptor, in asociere cu cele mai diverse sosuri, de la reteta clasica, la cele mai light, cu spanac sau ciuperci.
Retea originala de lasagne prevede sos ragu de carne, sos bechamel, branza parmezan rasa si mozarella, pentru o cremozitate mai mare.
Se fac 5-6 straturi de paste, sos si branza, dar depinde si de marimea vasului in care o preparam.
Preparatul de Lasagne, la fel ca si Pizza este unul din cele mai renumite preparate italienesti.
Surprinzator, este un preparat de paste foarte gustos chiar si reincalzit, dupa ce ‘’se aseaza’’ straturile de pate si sos, in forma binecunoscuta.
Lasagne Barilla, intotdeauna delicioase!