Product was successfully added to your shopping cart.

Colatura di alici- Extract de ansoa Daidone Exquisiteness 100ml

Quick Overview

Colatura di alici sau Extractul de ansoa este un produs pescaresc concentrat, tipic zonelor maritime italiene cu traditie in prelucrarea pestelui.
Un suc chilimbariu la culoare, cu o aroma concentrata rezultata prin lunga maturare a hamsiilor la sare.
Gustul sau este intens, sarat, dar placut, cu note marine distinse si decise.

Excelent pentru a condimenta paste cu fructe de mare, spaghetti aglio, olio e peperoncino sau paste cu sos simplu de rosii. Se combina foarte bine cu preparatele estivale de peste.
Este utilizata ca potentiator de gust si pentru preparate din carne: Ragù alla bolognese, Boeuf Bourguignon, sos chili cu carne.

Un condiment autentic, un potentiator de gust complex si elegant, utilizat ca inlocuitor de sare in mancaruri de paste, peste sau doar legume.

Are la baza un procedeu tipic, o tehnica antica cunoscuta doar de pescarii cu experienta.
E nevoie de 29 de luni, mai bine de 2 ani deci, pentru a extrage si a matura colatura de ansoa.
Din 20 kg de ansoa se obtin 2 L de colatura.

Colatura de ansoa, un excelent elixir al marii!

Valori nutritionale / 100g de produs :

- Grasimi 1 g, din care grasimi saturate 0 g
- Carbohidrati 0 g, din care: zaharuri 0 g
- Proteine 1g
- Sare 29,3 g
- Vitamina A
- Vitamina C
- Calciu
- Iron

Disponibilitate: In stoc

65,00 Lei