Actualizare termeni si conditii

Din 25.05.2018 intră în vigoare noi legi privind protecția datelor cu caracter personal.

Italian shops îți respectă datele private și se conformează cu noile prevederi legale.

Informează-te acum cu privire la Politica de confidentialitate actualizată. Daca ai decis sa folosești și să comanzi în continuare de pe magazinul nostru online, vei fi de acord, implicit cu noii Termeni si condiții.

Îți mulțumim!

 

Suport clienti: (+4) 075.7470.517
                     (+39) 329.9128.803
Mail: info [at] italianshops.ro

Login clienti | Inregistrare | Cos de cumparaturi | Lista de dorinte

Sos pentru paste cu cerneala de sepie 220g Campisi

Fii primul care comenteaza acest produs!

Disponibilitate: În stoc

Preț: 27,25 RON

Preț Special: 20,71 RON

SAU

Descriere produs

Sos pentru paste cu cerneala de sepie 220g Campisi - este raspunsul usor, rapid si gustos la cină, atunci cand îți chemi prietenii in ultimul moment si vrei sa impresionezi pe toti cu o pasta demna de cel mai bun restaurant, cu un condiment gata preparat, dar autentic in acelasi timp.
Conservat în recipiente practice sigilate în vid, rețeta de sos cu cerneala de sepie Campisi conține produse de înaltă calitate, cum ar fi tomate Pachino, cerneală de sepie și sepie, ceapă fin tăiată, ulei de măsline extra virgin, vin alb și putin de piper pentru a da caracter și gust.
Este excelent pentru pregătirea unui risotto gustos sau pentru a condimenta spaghete cu cerneală de sepie, ce mai apoi pot fi combinate minunat cu vinuri albe, spumante sau seci: adăugați creveți la risotto sau la spaghete pentru a obtine un efect gourmet!

Sos pentru paste cu cerneala de sepie 220g Campisi

Dublu clic pe imaginea de mai sus pentru a vedea toată poza

Zoom Out
Zoom In

Vezi galeria de imagini

Compoziţie

Sos pentru paste cu cerneala de sepie 220g Campisi - Ingrediente: Pulpă de tomate, sepie, ulei de măsline, cerneală sepie, ceapă, patrunjel, ardei iute, sare, vin alb.

Etichetele produsului

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Please login to submit your comment