CONTACTATI-NE
( +4 ) 0757470517
Cos cuparaturi0produse

Nu aveți niciun produs în coșul dvs. de cumpărături.

Product was successfully added to your shopping cart.
Previous

Barilla Sugo all'Arrabbiata 400g

Barilla tortelloni cu prosciutto crudo si parmezan ''parmigiano reggiano'' 250g

Quick Overview

Barilla tortelloni cu prosciutto crudo si parmezan ''parmigiano reggiano'' 250g – Cel mai bun prosciutto crudo din tradiția Emiliană condimentat si stagionat în forme întregi, selectat cu grijă și învelit într-un strat de paste cu ou . Așa s-au nascut pastele umplute Barilla Emiliane, o adevărată sărbătoare a gustului, pentru că este făcută cu cele mai bune ingrediente genuine și sănătoase.
Ingrediente: arome (lapte) , antioxidant (extract de rozmarin) , ouă proaspete din categoria A (28,2% pe aluat, 13,9% pe umplutură, 23% pe produs finit) , poate conține urme de soia , sare , faina din grâu dur , carne de porc stagionata (carne porc, sare, piper), fibră de grâu , ulei de floarea-soarelui , pesmet ("0" făină de grâu moale, drojdie, sare, apă) , fulgi de cartofi ,
parmezan Parmigiano Reggiano DOP (4,1% pentru umplutură, 1,5% pentru produsul finit), prosciutto (pulpa de porc maturata, sare) 6,9% la umplutura, 2,5% la produsul finit)).

Disponibilitate: In stoc

Regular Price: 14,17 Lei

Special Price 11,99 Lei

Details

Barilla tortelloni cu prosciutto crudo si parmezan ''parmigiano reggiano'' 250g – Fondata in 1877 la Parma , de catre Pietro Barilla, producator de paine si pasta, cuprinde astazi o gama foarte bogata de pasta uscata, pasta umpluta, pasta proaspata, sosuri, dar si faina, dulciuri si paine. Varietatea sortimentala si calitatea de exceptie sunt date de bogatia inventiva de forme, fiecare asociindu-se cu un anumit condiment sau cu anumita reteta . Barilla este "Alegerea italiana" prin excelenta.

Product Tags

Utilizați spații pentru a separa etichetele. Utilizați citate simple (') pentru fraze.

  1. Fii primul care scrie un review

Scrie review

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. conectați sau înregistrați