CONTACTATI-NE
( +4 ) 0757470517
Cos cuparaturi0produse

Nu aveți niciun produs în coșul dvs. de cumpărături.

Product was successfully added to your shopping cart.

Preparat pentru desert Crema Catalana S. Martino 800g

Quick Overview

Preparat pentru desert Crema Catalana, gramaj maxi, ideal pentru domeniul Horeca.

Crema Catalana este un desert foarte apreciat in restaurantele italiene, lejer si delicios.
Seamana cu crema de patiserie, diferenta fiind aroma.
Daca pentru crema de patiserie se foloseste vanilia, pentru crema catalana aroma ideala este cea de scortisoara.
Are un mod de preparare foarte simplu, la rece, fara tratament termic:

Se amesteca 1 plic de 200g, cu 500ml smantana si 500ml lapte.
Se omogenizeaza, se bate cu mixerul, pana la obtinerea consistentei cremoase, 1-2minute.
Se varsa compozitia rezultata in cupele dorite si se lasa la rece, cel putin 1h.
Inainte de a se servi, se garniseste cu caramel.
Se obtin 12 portii din fiecare plic, pentru un total de 48 de portii pe cutie.
IMPORTANT:
* fara grasimi hidrogenate; * fara gluten; * fara coacere.

Valori nutritionale pentru 100g de produs finit:

- lipide 18g, din care grasimi saturate 13g
- carbohidrati 17, din care glucide 12g
- fibre 0,9g
- proteine 3,4g
- sare 0,32g

Disponibilitate: In stoc

49,05 Lei

Details

INGREDIENTE: zahar, amidon de cartofi modificat, lapte praf, smantana deshidratata, sirop de glucoza, ulei vegetal de palmier, stabilizator: guma xantano, difosfat de sodiu, emulsifiant: acid acetic; adensant: carragenina; proteine din lapte, colorant: curcumina, annatto ( extras din seminte de annatto- arbust verde Bixa Orellana). ALERGENI: Poate sa contina urem de soia si derivate. Nu contine gluten. CANTITATE: 4 plicuri de 200g, pentru 48 de portii de Crema Catalana. VALOARE ENERGETICA / 100g produs finit: 240kcal. INFO: ANNATTO SAU ACHIOTE ESTE UN CONDIMENT folosit în multe tipuri de alimente din întreaga lume. Confera preparatelor culoarea galbena si un gust asemanator piperului. Ca si condiment este specific bucatariei mexicane sau celei din Caraibe. Annatto este folosit ca un condiment culinar, colorant alimentar si vopsea comerciala. Are si PROPRIETATI MEDICINALE. Unii istorici susțin că termenul "piele roșie" provine din utilizarea ACAIOTEI ca vopsea corporala deoarece este un COLORANT NATURAL care imprima pielii o culoare rosiatica. De asemenea, se spune ca aztecii au adaugat semintele la o bautura de ciocolata pentru a-i accentua culoarea.

Product Tags

Utilizați spații pentru a separa etichetele. Utilizați citate simple (') pentru fraze.

  1. Fii primul care scrie un review

Scrie review