CONTACTATI-NE
( +4 ) 0757470517
Cos cuparaturi0produse

Nu aveți niciun produs în coșul dvs. de cumpărături.

Product was successfully added to your shopping cart.
Precedent

Paste italiene Pappardelle La Campofilone 250g

Paste italiene Fettuccine cu oua de prepelita 250g La Campofilone

Prezentare Rapida

Sunt paste artizanale lungi si din linea Speciala, preparate din oua de prepelita si semola de grau dur din filiera 100% Campofilone.


Se obtin din 40 de oua de prepelita si semola de grau dur, fara adaos de apa.


Sunt obtinute prin metoda trafilaturii in bronz si prin uscare lenta la temperaturi mai joase de 36°C.


Se recomanda si in alimentatia copiilor.


Consumul lor intareste sistemul imunitar si imbunatateste metabolismul.


Sunt indicate si consumatorilor care tin regim alimentar fara sare, intrucat contin doar sodiu prezent in mod natural in materii prime.


Timp de coacere 2 minute.

Disponibilitate: Stoc epuizat

Pret Normal: 41,42 Lei

Special Price 28,99 Lei

Detalii

Ingrediente: semola de grau dur, oua de prepelita 35%. Alergeni: gluten. Poate sa contina urme de soia. Contine doar sodiu prezent in materiile prime naturale. Cantitate: 250g. Paste artizanale din linea Bio, produse pe filiera inchisa, in sensul de filiera de proprietate Campofilone. Toate materiile prime necesare sunt produse la societatea agricola Campofilone, cea mai veche ca traditie din Campofilone, in regiunea Marche. Aceasta societate agricola poseda certificate internationale de Filiera Agroalimentara cu trasabilitate (ISO 22005:2008) si Siguranta alimentara ( ISO 22000:2005). Sunt produse la temperatura controlata, nu mai mult de 25° si prin uscare foarte lenta de 24-36 de ore, tocmai pentru a pastra proprietatile organoleptice si nutritionale ale ingredientelor. Paste artizanale din linea Speciala, produse pe filiera inchisa, in sensul de filiera de proprietate Campofilone. Toate materiile prime necesare sunt produse la ferma Campofilone, in regiunea Marche. Aceasta societate agricola poseda certificate internationale de Filiera Agroalimentara cu trasabilitate (ISO 22005:2008) si Siguranta alimentara ( ISO 22000:2005). Trafilatura in bronz.