CONTACTATI-NE
( +4 ) 0757470517
Cos cuparaturi0produse

Nu aveți niciun produs în coșul dvs. de cumpărături.

Product was successfully added to your shopping cart.

Paste umplute Tortelloni Ricotta e spinaci Barilla Emiliane 250g

Prezentare Rapida

Paste umplute Tortelloni Ricotta e spinaci Barilla Emiliane sunt o varietate de pase umplute cu branza Ricotta (urda) si spanac. Se servesc simple, doar cu putin unt sau ulei de masline si parmezan.
O mancare de paste care se serveste in mod traditional in Emilia Romagna, la sarbatoarea de Sf. Ioan Botezatorul.
Spre deosebire de tortellini, Tortelloni sunt mai mari, dar au umplutura mai lejere: fie umplutura de prosciutto, fie umplutura de spanac si branza, sau de branza ricotta.
Se pot servi cu un sos simplu de rosii si busuioc sau condimentate la final cu unt si parmezan.

Pastele umplute fac parte din traditia gastronomica italiana, imbogatita datorita ingeniozitatii si priceperii gospodinelor din cele mai vechi timpuri.
Scrierile istorice mentioneaza aceasta reteta inca din Evul Mediu. Tortelloni era o mancare traditionala servita in mod special la sarbatorile de Craciun si de Pasti.
Se prepara foarte simplu, de regula albe, fara sos de rosii, insotite de parmezan ras sau branza tare Grana Padano din belsug.

Paste umplute Tortelloni Ricotta e spinaci Barilla Emiliane, o mancare nutrienta, completa si usor digerabila pentru cei mici, dar si pentru cei mari.

Disponibilitate: Stoc epuizat

20,71 Lei

Detalii

INGREDIENTE: branza Ricotta, oua proaspete categoria A fibre de grau, spanac 12%, pesmet, ulei de floarea- soarelui, faina alba de grau dur, fulgi de cartofi, arome naturale (lapte, grau), branza rasa, proteine din lapte, galbenus de ou, sare, antioxidant: extract de rozmarin. ALERGENI: gluten, lactoza. Poate contine urme de soia. CANTITATE: 250g EAN: 8076809539081 . INFO: Fondata in 1877 la Parma , de catre Pietro Barilla, producator de paine si pasta, cuprinde astazi o gama foarte bogata de pasta uscata, pasta umpluta, pasta proaspata, sosuri, dar si faina, dulciuri si paine. Varietatea sortimentala si calitatea de exceptie sunt date de bogatia inventiva de forme, fiecare asociindu-se cu un anumit condiment sau cu anumita reteta. Barilla este "Alegerea italiana" prin excelenta. Cappelletti se disting de Tortellini, atat prin diversitatea umpluturii, cat si prin forma data de modul diferit de pliere a laturilor. Ambii se formeaza plecand de la un triunghi isoscel obtinut in urma plierii la jumatate patratul de foaie cu umplutura depusa la mijloc. Cele doua extremitati ale Tortellin-ului (varfurile bazei) se rotesc in jurul degetului si se preseaza pentru a se lipi, obtinand forma tipica rotunda, cu un for la centru. Marginile cappellett-ului insa se preseaza una peste alta, pentru a obtine o forma de caciula, fara for la mijloc. Pentru ambele tipuri de paste exista diferite tipuri de umplutura, ce variaza in functie de zona in care sunt preparati.