Detalii
INGREDIENTE: faina alba de grau dur, carne de porc (carne de porc, sare, zahar, piper, coriandru, nucsoara), oua proaspete , pesmet, ulei de floarea- soarelui, fulgi de porumb, arome naturale (lapte, grau), prosciutto crudo 1,3%, branza Grana Padano DOP, sare, antioxidant: extract de rozmarin.
ALERGENI: gluten, lactoza. Poate contine urme de soia.
CANTITATE: 250g
EAN: 8076809539081 .
INFO: Fondata in 1877 la Parma , de catre Pietro Barilla, producator de paine si pasta, cuprinde astazi o gama foarte bogata de pasta uscata, pasta umpluta, pasta proaspata, sosuri, dar si faina, dulciuri si paine. Varietatea sortimentala si calitatea de exceptie sunt date de bogatia inventiva de forme, fiecare asociindu-se cu un anumit condiment sau cu anumita reteta. Barilla este "Alegerea italiana" prin excelenta.
Cappelletti se disting de Tortellini, atat prin diversitatea umpluturii, cat si prin forma data de modul diferit de pliere a laturilor. Ambii se formeaza plecand de la un triunghi isoscel obtinut in urma plierii la jumatate patratul de foaie cu umplutura depusa la mijloc. Cele doua extremitati ale Tortellin-ului (varfurile bazei) se rotesc in jurul degetului si se preseaza pentru a se lipi, obtinand forma tipica rotunda, cu un for la centru. Marginile cappellett-ului insa se preseaza una peste alta, pentru a obtine o forma de caciula, fara for la mijloc. Pentru ambele tipuri de paste exista diferite tipuri de umplutura, ce variaza in functie de zona in care sunt preparati.