Detalii
Bedetti are o traditie lunga, care incepe in 1912, la Falconara Maritima, cu un mic laborator artizanal de preparare a unui dulce tipic italian, si anume ''Torrone'' sau nuga, cum o cunoastem noi.
Ingrediente: alune 40%, miere, zahar brun, cafea 3%, glazura suprafata ( faina de cartofi, apa, ulei de masline), albus de ou, seminte de anason, corector de aciditate: acid citric, bicarbonat de sodiu, arome.
Alergeni: poate sa contina gluten, urme de fructe in coaja, lactoza din lapte si derivate din lapte, soia.
Procesul de preparare este unul lent, laborios, pentru a obtine un torrone de cea mai buna calitate, marca Bedetti. Mierea se incalzeste lent la bain marie, se adauga zahar, fructe, cafea, anason, migdale, alune sau fistic. Masa calda si parfumata de torrone este intinsa manual pe o masa de lemn, apoi taiata si modelata in diverse forme: bastonase, praline, tigarete sau in forma de tartine.
Racirea se face pe o masa de marmura, dupa care se poate glasa cu ciocolata.
Se ambaleaza individual.