Detalii
INGREDIENTE: masline taggiasche, apa, sare, ierburi aromatice, corector de acicitate: acid citric.
Recoltarea maslinelor Taggiasca se desfasoara in medie din octombrie pana in martie. Acestea ajung in fabrica la cateva ore dupa colectare si sunt prelucrate imediat pentru a proteja toate proprietatile organoleptice. Sunt calibrate si destinate saramurii (un amestec de apa, sare si ierburi aromate).
A se depozita intr-un loc racoros si uscat.
INFO BRAND: Stabilimentul Saguato se afla intr-o structura antica a Targului Diano San Pietro, construita in anul 1200, inconjurata de coline brazdate de culturile stravechi de maslini. Din anul 1805 continua traditia culturii de maslini si a uleiului de masline Taggiasche Saguato.
L’Antico Frantoio di Saguato produce in principal ulei extravirgin de masline, 100% din soiul ‘’monocultivar Taggiasca’’, din care rezulta un ulei de masline unic, aromat, delicat.
Uleiul obtinut in maniera artizanala, exclusiv prin presare la rece, este pastrat la o temperatura constanta, mentinand astfel nealterate proprietatile nutritive.
Este vorba de un ulei special, una din excelentele naturale ale zonei de provenienta, Imperia. Este produs in cantitati limitate, pentru a garanta cea mai inalta calitate.
CANTITATE: 850g.