Actualizare termeni si conditii

Din 25.05.2018 intră în vigoare noi legi privind protecția datelor cu caracter personal.

Italian shops îți respectă datele private și se conformează cu noile prevederi legale.

Informează-te acum cu privire la Politica de confidentialitate actualizată. Daca ai decis sa folosești și să comanzi în continuare de pe magazinul nostru online, vei fi de acord, implicit cu noii Termeni si condiții.

Îți mulțumim!

 

Suport clienti: (+4) 075.7470.517
                     (+39) 329.9128.803
Mail: info [at] italianshops.ro

Login clienti | Inregistrare | Cos de cumparaturi | Lista de dorinte

Ficat de cod afumat ''Bacalao'' 120g Ghezzi

Fii primul care comenteaza acest produs!

Disponibilitate: În stoc

30,52 RON
SAU

Descriere produs

Ficat de cod afumat ''Bacalao'' 120g Ghezzi- este o specialitate ce provine din apele cristaline islandeze. Usor afumat prin metoda naturala cu lemn de fag , ficatul de cod este apoi maturat în propriul său ulei.
Bogat în acizi grași nesaturați omega 3 , care ajută la întărirea sistemului imunitar și la îmbunătățirea circulației prin echilibrarea nivelurilor de colesterol , este un aliment complet și fortifiant .
Ingrediente: ficat de cod nordic (Gadus morhua ) 99 % , sare .

Ficat de cod afumat ''Bacalao'' 120g Ghezzi

Dublu clic pe imaginea de mai sus pentru a vedea toată poza

Zoom Out
Zoom In

Vezi galeria de imagini

Compoziţie

Ficat de cod afumat ''Bacalao'' 120g Ghezzi - este o specialitate ce provine din apele cristaline islandeze. Usor afumat prin metoda naturala cu lemn de fag , ficatul de cod este apoi maturat în propriul său ulei. Bogat în acizi grași nesaturați omega 3 , care ajută la întărirea sistemului imunitar și la îmbunătățirea circulației prin echilibrarea nivelurilor de colesterol , este un aliment complet și fortifiant .Este ideal pentru aperitive si salate. Ingrediente: ficat de cod nordic (Gadus morhua ) 99 % , sare .

Etichetele produsului

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Please login to submit your comment