Detalii
INGREDIENTE: faina alba de grau, crema de lamaie 25% (zahar, apa, sirop de glucoza, grasimi vegetale (floarea-soarelui, cocos, sofranel), galbenus de ou cu zahar, alcool etilic, preparat de paza de lapte, amidon de cartofi, zer de lapte praf degresat, gelifiant: pectina, conservant: sorbat de potasiu, arome, suc concentrat de lamie 0,12%, sare), unt, galbenus de ou, zahar, coji de citrice confiate 7% (coji de portocale, coji de cedru, coji de lamaie, sirop de glucoza-fructoza, zahar), maia naturala (faina de grau, apa), sirop de zahar invertit, emulgatori (mono si digliceride acizi grasi de origine vegetala), sare, aroma naturala de lamaie.
ALERGENI: gluten, lactoza. Poate contine urme de fructe in coaja, arahide, soia sau seminte de mustar.
INFO BRAND: De unde vine bunatatea cozonacilor italieni Gilber?
Din utilizarea de maia 100% naturala si din lenta dospire, de pana la 48 de ore.
Gilber ‘’ Il Signor Panettone’’ are o lunga traditie, inca din 1965, cand niste patiseri pasionati de munca lor au construit un mic laborator artizanal de patiserie la Torino, dedicat cozonacilor traditionali din zona Piemont. Acum este o afacere de familie moderna, care tine sa respecte metodele patiseriei traditionale piemonteze. Varful de lance si orgoliul brandului Gilber este cozonacul tipic ‘’Panettone Piemontese’’, preparat din materii prime de elevata calitate, printr-o dospire lenta naturala, garnisit cu o glazura fina de alune si migdale.
Din gama Gilber fac parte cozonacii Panettone si Pandoro, Colomba- dulce traditional de Pasti, dar si fursecuri sau cunoscutii biscuiti italieni Amaretti.
Gilber, ‘’Il Signor Panettone’’ cu un renume pe masura pasiunii si dedicarii celor care fac parte din traditia cozonacilor Torinezi.
CANTITATE: 1 kg.
* Fotografiile sint indicative, produsul poate avea un ambalaj diferit decis de catre producator, in functie de lotul de productie.