CONTACTATI-NE
( +4 ) 0757470517
Cos cuparaturi0produse

Nu aveți niciun produs în coșul dvs. de cumpărături.

Product was successfully added to your shopping cart.

Cozonac italian artizanal Colomba Crema de caramel sarat si ciocolata Gilber 1kg - ambalat manual

Prezentare Rapida

Cozonac italian artizanal Colomba Crema de caramel sarat si ciocolata Gilber, umplut cu crema de caramel si ciocolata, fara adaos de stafide.
Se prezinta cu un aspect pufos, bine dospit, bine aromat, cu un aluat fragezit datorita untului din compozitie.
Picaturile de ciocolata dau culoare si armonie cozonacului Colomba Gilber cu caramel sarat.
Umplutura este si ea deosebita: 20% Crema de caramel sarat.
Se decoreaza in momentul servirii, cu zaharul pudra furnizat separat.

Colomba Crema de caramel sarat si ciocolata Gilber este un produs de laborator de patiserie, preparat dupa reteta traditionala de cozonaci italieni. Ambalajul deosebit o recomanda pentru un cadou in ocazii speciale sau pentru a realiza cosuri cadou corporate.

Crema de caramel sarat este o noutate la prepararea de dulciuri, atat de cofetarie, cat si de patiserie.
Fina, omogena, aromata natural, crema de caramel este o placere dulce ce merita degustata in tihna.
Alaturi de un aluat pufos, precum cel al cozonacilor tipici italienesti Gilber, este un deliciu!

Colomba italiana are un aer de mister. De numele acestei retete se leaga mai multe legende. Una din cele mai vechi legende povesteste ca, dupa cucerirea orasului Pavia de catre regele Alboino, locuitorii sai adusera in dar o paine dulce in forma de porumbel. Ca semn al pacii deci, Colomba ramanand si astazi un simbol al Sarbatorilor pascale catolice. De fapt, cozonacul Colomba este preparat doar la sarbatoarea de Pasti.

Colomba de caramel sarat si ciocolata Gilber, pentru momentele de alintare ale sarbatorii pascale!

TERMEN DE VALABILITATE: 28.06.2024.

Disponibilitate: In stoc

125,00 Lei

Detalii

INGREDIENTE: faina de grau, crema de caramel sarat 20%, unt, galbenus de ou, zahar, coji de portocale confiate, picaturi de ciocolata 15%, maia, sirop de zahar invertat, emulsionant: mono si digliceride acizi grasi, sare, aroma naturala de portocale. EAN: 8002033306830. ALERGENI: gluten, lactoza. Poate contine urme de fructe in coaja lemnoasa, soia, mustar. INFO BRAND: De unde vine bunatatea cozonacilor italieni Gilber? Din utilizarea de maia 100% naturala si din lenta dospire, de pana la 48 de ore. Gilber ‘’ Il Signor Panettone’’ are o lunga traditie, inca din 1965, cand niste patiseri pasionati de munca lor au construit un mic laborator artizanal de patiserie la Torino, dedicat cozonacilor traditionali din zona Piemont. Acum este o afacere de familie moderna, care tine sa respecte metodele patiseriei traditionale piemonteze. Varful de lance si orgoliul brandului Gilber este cozonacul tipic ‘’Panettone Piemontese’’, preparat din materii prime de elevata calitate, printr-o dospire lenta naturala, garnisit cu o glazura fina de alune si migdale. Din gama Gilber fac parte cozonacii Panettone si Pandoro, Colomba- dulce traditional de Pasti, dar si fursecuri sau cunoscutii biscuiti italieni Amaretti. Gilber, ‘’Il Signor Panettone’’ cu un renume pe masura pasiunii si dedicarii celor care fac parte din traditia cozonacilor Torinezi. CANTITATE: 1 kg. * Fotografiile sint indicative, produsul poate avea un ambalaj diferit decis de catre producator, in functie de lotul de productie.