Detalii
INGREDIENTE: extract de ansoa, saramura, arome naturale. Origine: Italia.
ALERGENI: peste si derivate din peste.
MOD DE PREPARARE: este preparata din ansoa proaspete, decapitate si eviscerate, pastrate apoi 24 de ore la saramura, pentru a elimina tot sangele. Dupa 24 de ore sunt puse cu sare marina in butoaie de lemn si acoperite cu greutati. Dupa 5 luni, este timpul de recoltare a lichidului limpede care se ridica la suprafata, datorita greutatilor. Lichidul rezultat se lasa inca 6 luni la soare, pentru a se concentra. La finalul acestor 6 luni, extractul concentrat se toarna din nou peste ansoa in butoaiele de lemn de castan, pentru a absorbi savoarea pestelui marinat. E nevoie de un timp de maturare de cel putin 18 luni, dupa care extractul nostru de ansoa este gata de ambalat si de consumat.
VALOARE ENERGETICA: 13 kcal/ 100g.
CANTITATE: 100 ml.