Detalii
INGREDIENTE: orez Parboiled 88%, faina de grau, sare iodata, hribi (Boletus edulis) 1,1%, grasime vegetala de palmier, ciuperci de pin (Boletus luteus), ceapa 0,7%, extract de drojdie, zahar, sare, ulei extravirgin de masline, arome, parika, sofran 0,03%, lapte praf degresat.
ALERGENI: poate sa contina urme de ou, soia, telina si mustar.
Contine doar ingrediente de agricultura sustenabila.
MOD DE PREPARARE: se varsa continutul plicului de Risotto in 500 ml de apa sau se umple plicul cu apa pana la sageata de pe verso. Se fierbe la foc mic, fara capac, timp de 15 minute, amestecand din cand in cand.
La final, se adauga foarte putin unt, se amesteca, se lasa sa se racoreasca si se serveste cu parmezan ras deasupra, dupa gust.
Se poate prepara si la cuptor cu microunde, folosind aceeasi cantitate de apa, la 750W, timp de 15 minute.
CANTITATE: 175g.